Afbeelding

MHC meiden D1 en D2 vieren kampioenschap

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Ook bij hockeyclub MHC vielen dit weekend beslissingen die gingen om een kampioenschap. Zowel de D1 als de D2 werd kampioen.

De meiden van de D1 zijn terecht winterkampioen geworden. De start van de competitie was perfect, mooi hockey en een hecht team waren de succesfactoren. Totdat verschillende dames geblesseerd af moesten haken. Maar natuurlijk zetten de dames een tandje bij en kregen ze super invallers mee. De overwinningen waren niet meer de grootste maar wel telkens 3 punten.

Helaas niet meer zo’n zonovergoten veld als vorige week zaterdag toen het kampioenschap behaald werd, maar wel veel vrolijke gezichten nu het kampioenschap gevierd kon worden. Ook in de laatste wedstrijd bleek MD2 de sterkste. De laatste wedstrijd van het najaarsseizoen werd gewonnen met 11-0. De dag van MD2 kon niet meer kapot. Met een rondje, in de kou, op de platte kar en een heerlijke lunch werd het kampioenschap gevierd en zijn de dames klaar voor het zaalhockey-seizoen. De club feliciteert Roos, Sylke, Floor, Juul, Indi, Silke, Sam, Noa, Meike, Neeltje, Mette, Floor, Doris, Ivana en coach GertJan met het kampioenschap.
Afbeelding