Afbeelding

Degradatie team 2 TTV Attaque

Roois nieuws
Team 2 kwam in de laatste wedstrijd 3 punten tekort om niet rechtstreeks te degraderen, team 1 handhaafde zich in de 2e klasse, team 3 eindigde als tweede en gaat hierdoor een promotie/degradatiewedstrijd spelen.

Attaque 1 speelde uit bij Wilvo/ttv Bergeijk met 5-5 gelijk, wat voldoende was om zich te handhaven. Dirk Kastelijn was goed op dreef en won al zijn wedstrijden, Menno van Os en Maarten Kerkhof wonnen er ieder één. Het team eindigde uiteindelijk met 49 punten op een keurige 3e plaats.

Attaque 2 ging op bezoek bij de naaste concurrent Always Fair om uit te maken wie er rechtstreeks zou degraderen. Attaque moest met 8-2 winnen om dit te voorkomen, de wedstrijd eindigde in 5-5. Leon Huijberts en Henri van Casteren wonnen ieder twee wedstrijden, invaller Bram Marinus wist geen wedstrijd te winnen, verder werd ook het dubbelspel nog gewonnen. Het team eindigde met 31 punten op de laatste plaats. Volgend seizoen maar weer kampioen worden in de 4e klasse.

Attaque 3 ging op bezoek op bij TTCV Van Herwaarden uit Veghel. Ondanks dat het maar over twee spelers kon beschikken speelde men toch gelijk met 5-5. Cliff van Driel en Bram Marinus wonnen ieder twee wedstrijden en ook het dubbelspel werd gewonnen. Het team eindigde met 58 punten op een keurige 2e plaats. Over twee weken volgt een promotie/degradatiewedstrijd en dan is er de mogelijkheid om alsnog te promoveren naar de 5e klasse.

Het jeugdteam speelde zijn laatste wedstrijd bij Meppers in Heeze en verloor deze met 8-2. Bas Janssen won twee wedstrijden, Mika van Heeswijk en Sam Heijmans wisten geen wedstrijd te winnen. Het team eindigde met 33 punten op de 5e plaats. Vermeld moet worden dat Bas Janssen met een percentage van 73% een heel goed seizoen had.

De competitie is afgelopen, op 29 december spelen we ons jaarlijks sorrybaltoernooi, in januari hebben we onze clubkampioenschappen en eind januari begint weer een nieuwe competitie.