Afbeelding

Arno Methorst (48) nieuwe trainer van Nijnsel/TVE Reclame

Roois nieuws
vv Nijnsel/TVE Reclame heeft Arno Methorst uit Eindhoven als nieuwe trainer aangesteld voor het seizoen 2015-2016.

Na de aankondiging dat de huidige trainer Theo Hageman na dit derde seizoen zijn geluk gaat beproeven bij FC de Rakt uit Uden is Nijnsel op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Het bestuur voerde gesprekken met meerdere kandidaten, won referenties in en liet ook spelers en leden van de technische staf meedenken in het proces. Afgelopen donderdag viel de beslissing in het voordeel van Arno Methorst. Op dit moment is hij jeugdcoördinator bij de Noord-Eindhovense voetbalvereniging WODAN. Eerder was hij trainer bij onder meer ESV uit Eindhoven, Best Vooruit, Sparta ’25, Rhode, Liessel, Rood Wit ’62 Helmond en Spoordonkse Boys. Hij behaalde bij meerdere verenigingen periodekampioenschappen binnen en recent met Spoordonk het kampioenschap.
Bestuur vv Nijnsel/TVE Reclame hoopt met Arno Methorst een goede opvolger in huis te hebben gehaald voor de succesvolle coach Theo Hageman. Methorst werkt graag met jeugdige spelers, heeft uitgekiende oefenstof en is een teambuilder.
Wij wensen Arno Methorst veel succes en hopen van harte dat hij kan voortborduren op de goede resultaten die ons vaandelteam momenteel boekt onder coach Theo Hageman.