Afbeelding

SMC 0413 biedt gratis twittercursus

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - SMC0413 biedt maandagavond 8 december 20.00 uur een gratis avond over twitter. Dit wordt verzorgd door marketing adviseur @MaaikeGulden.

“Op internet kan iedereen aan de slag met dezelfde middelen, maar niet iedereen weet hoe je online marketing het meest effectief in kunt zetten.” Maaike Gulden is zelfstandig marketing adviseur en naast mede organisator van Social Media Club Breda (SMC076) eigenaar van The Marketing Factory, een bureau voor online communicatieadvies. “Ik geloof in de kracht van sociale media. We leven in een wereld waar iedereen met elkaar verbonden is via sociale media. Je kunt dus ook gemakkelijk contact maken. Dit kan alleen als je participeert, inspireert en kennis deelt.” Maaike treedt regelmatig op als spreker, is mede-oprichter van SMC076 en blogger voor Frankwatching, PowerPR en Twittermania. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten‘.
De avond is in Cultureel Centrum Mariendael, Laan van Henkenshage 2, Sint-Oedenrode. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, netwerken na afloop. Aanmelden via www.smc0413.nl