Afbeelding

Popkoor Novelty houdt open repetitie

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Ben jij die zanger(es) op de fiets, in de auto en onder de douche? En wil je wel voor meer publiek zingen? Grijp dan nu je kans! Popkoor Novelty uit Sint-Oedenrode houdt een open repetitie op dinsdag 9 december.

Wie Popkoor Novelty kent weet het inmiddels, dit koor zingt én swingt. Popkoor Novelty is een gemengd koor van ongeveer 45 leden en staat onder leiding van dirigent Peter van Beijnum. Het koor treedt regelmatig op en werkt toe naar een groots project in 2016.

Popkoor Novelty repeteert iedere dinsdagavond van 20.00-22.15 uur, met uitzondering van de schoolvakanties, in de benedenzaal in ‘De Beurs’, Heuvel 44 in Sint-Oedenrode. Maandelijks vindt er een repetitie plaats met het eigen combo. Het repertoire is gevarieerd en bestaat o.a. uit muziek van Marco Borsato, Adèle, Queen, Anouk, John Legend en Jason Mraz.

Kom op dinsdag 9 december naar de open repetitie van Popkoor Novelty, geheel vrijblijvend. Kom luisteren, kijken, misschien al voorzichtig mee neuriën of zelfs al meezingen. Het is in ieder geval dé gelegenheid om sfeer te proeven. Voel je niet te jong om eens bij dit leuke koor te komen kijken…

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.popkoornovelty.nl , de facebookpagina, stuur een mailtje aan pr@popkoornovelty.nl of bel 06-13922775. Graag tot ziens op 9 december in De Beurs!

Wat: open repetitie van Popkoor Novelty. Wanneer: dinsdag 9 december vanaf 20.00 uur.
Waar: De Beurs in Sint-Oedenrode. Meer informatie over Novelty is te vinden op de website: www.popkoornovelty.nl