Thema Woningbouw in Olland

Roois nieuws
Olland - Op maandag 1 december 2014 houdt de Ollandse Dorpsraad een Jaarvergadering met als thema Woningbouw in Olland.

Olland is een gemeenschap met een rijk verenigingsleven en goede voorzieningen. Zo kunnen ze trots zijn op bijvoorbeeld de multifunctionele accommodatie De Loop’r met basisschool, kinderopvang, ontmoetingscentrum en sportzaal, de speeltuin, de sportkooi en het sportpark Ekkerzicht dat dit jaar al weer 10 jaar bestaat.
Voor de leefbaarheid is het belangrijk dat er draagvlak is en blijft en aanwas blijft komen voor het behoud en het bestaansrecht van de Ollandse verenigingen en voorzieningen. Maar dit komt in gevaar als er in Olland niet gebouwd wordt voor jongeren. Nu vertrekt de jeugd noodgedwongen naar elders.

De toekomst van Olland…
Samen met de gemeente Sint-Oedenrode en woningbouwvereniging Wovesto wil de Dorpsraad de kansen en mogelijkheden voor woningbouw in Olland laten zien op maandag 1 december.
Zo geeft wethouder Jan van Burgsteden een toelichting op de mogelijke bouwlocaties in Olland.
Ook wil hij met belangstellenden in gesprek komen om bouwplannen te ondersteunen in plaats van regels opleggen. Leo Overmars informeert de aanwezigen vanuit Wovesto over de bouwplannen in Olland en wil graag met belangstellenden in gesprek over hun wensen.

Wensen, plannen
Iedereen, maar zeker de Ollandse jeugd, is op maandag 1 december vanaf 20.00 uur van harte welkom in De Loop’r, Pastoor Smitsstraat 40. Een avond om elkaar te informeren, wensen te uiten, initiatieven in kaart te brengen, plannen te smeden. Kortom een belangrijke avond voor de toekomst van Olland. Kom op 1 december naar De Loop’r. Praat mee, denk mee en laat je idee / mening horen.