Afbeelding

Een heerlijk avondje uit?

Roois nieuws
Nijnsel - De donkere dagen zijn alweer in aantocht, en dus is het tijd voor een lichtpuntje: Een sfeervolle muzikale avond met een gezellige afterparty en mogelijkheid tot diner vooraf. Zorg dat je erbij bent op 20 & 21 december.

Allereerst wil de club het kerstconcert onder jullie aandacht brengen. Dit zal plaats vinden in de kerk in Nijnsel, waar zo’n 150 zitplaatsen zijn met een mooie akoestiek. Het is de perfecte locatie voor een intiem concert waarbij de gevoelige snaar van het publiek geraakt zal worden. Samen met twee heel bijzondere gast muzikanten, Kathalijne van Dongen en Arjan van Twisk willen we de Rooise en Nijnselse muziekliefhebbers klaar stomen voor een sfeervolle kerst.
Kathelijn van Dongen (sopraan) is een zangeres met een theaterhart. Zij studeerde in 2010 cum laude af voor haar Master Solozang. Deze zangeres heeft haar oorsprong in de lichte muziek en musical. Zij zong meerdere musicals en won met de zangeressen van Femulous het Internationaal Vocal Group Festival. Recentelijk was zij de leadzangeres in een avondvullende show met orkestliederen van Harry Bannink. Op haar repertoire staan werken van Vivaldi, Händel, Bach, Mozart, Mendelssohn (Psalm 42), Rossini (Petite Messe solennelle), Rutter en Haydn. Ze werkte hierbij solistisch met o.a. het Concertgebouworkest, Brabants orkest, Nationaal Jeugdorkest en Florigium Collegium.
Ze hebben voor dit kerstconcert nog iets heel bijzonders in petto, een dinerarrangement. Vooraf aan het concert kun je al gaan genieten van een heerlijk driegangen diner. Dit diner wordt in samenwerking met Brownies en Downies georganiseerd. De kosten van dit arrangement bedragen slechts €45,00 incl. een toegangskaart voor het concert. Je avondje uit begint dus al op tijd met een heerlijk diner, een bijzonder intiem concert en afsluitend natuurlijk weer een heuse afterparty. Dit arrangement is van een hoog culinair en muzikaal niveau, gegarandeerd een gezellig avondje uit. Reserveer je kaarten snel, want vol = vol! (Alleen te reserveren voor zaterdag 20 december).
Verder komt er nog een bijzondere muzikale avond aan, namelijk: Nijnsel Proms! Dit is de eerste in de reeks bijzondere concerten. De afgelopen twee jaar heeft u al kunnen genieten van Nijnsel Meets en nu dus voor het eerst Nijnsel Proms. Onze harmonie zal in samenwerking met Rooise verenigingen iets moois op touw zetten, dit maal met band Eternity. Meer informatie over deze gelegenheid zal snel volgen, dus houdt de media goed in de gaten. Reserveer in ieder geval 30 mei vrij in de agenda! Meer info over kaartverkoop verloopt via www.harmonienijnsel.nl