Afbeelding

Kapsalon Bella Plaza geknipt en geschoren

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Kapsalon Bella Plaza aan het Kerkplein is weer helemaal geknipt en geschoren. De afgelopen twee weken is er keihard gewerkt om een complete renovatie te realiseren. Om de drukte voortaan het hoofd te kunnen bieden zijn er twee stoelen bijgekomen. “Toch lijkt het nog ruimer!” verzekert eigenaresse Marlies Timmermans trots. Haar ogen beginnen extra te twinkelen als ze vertelt over de tweede plaats in de verkiezing ‘Leukste kapsalon van Noord-Brabant’.

Van de week is bekend geworden dat kapsalon Bella Plaza als runner-up is geëindigd. Eigenlijk had de verkiezing wat later plaats moeten vinden, want juist nu is de zaak flink geüpdate. De kans op een nummer één positie was dan nog groter. Het maakt Marlies niets uit. De tweede plek voelt voor haar als een overwinning. De laatste weken is er keihard gewerkt om de salon een nieuw gezicht te geven. In de tussentijd ving de Rooise haar klanten op in haar salon bij Thermae Son. “Zo konden we toch door blijven draaien”, zegt Marlies. “Ik heb de wat oudere dames zelf thuis in Rooi opgehaald en mee naar Son genomen om te knippen. Dan zat de auto vol en werd er druk gekletst. Dat was erg gezellig!”

Het is de sfeer en de service die bij Bella Plaza past. Dat moet ook het nieuwe interieur uitstralen. “Ik ben erg blij met de nieuwe look. Het oogt nu ruimer en toch heb ik er twee stoelen bij! Daarnaast mogen de klanten voortaan wachten aan een barretje in plaats van aan een tafel. Dat geeft net wat meer het gezellige huiskamergevoel”, stipt de kapster aan. Kapsalon Bella Plaza heeft nog iets nieuws te melden. Voortaan is de zaak open op woensdagavond tot 21.00 uur. Ideaal voor de mensen die overdag en in het weekend geen tijd hebben.