Afbeelding

Hoofdsponsorschap tussen Rabobank en Tennisvereniging de Kienehoef verlengd

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Met het ondertekenen van een vernieuwd contract is de Rabobank wederom voor een periode van drie jaar hoofdsponsor van de Rooise tennisvereniging. Een overeenkomst waar beide partijen enthousiast over zijn.

‘De Rabobank is een lokaal gewortelde bank. Met een warm hart voor het lokale verenigingsleven. Sport verbindt en inspireert mensen’, aldus Clementien de Ruijter communicatieadviseur van Rabobank Hart van De Meierij. Samen de sport verder brengen . ‘Met de manier waarop wij sporten ondersteunen, helpen we succes mogelijk maken. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom staat Rabobank niet alleen aan de finish bij succes, maar zijn we er al bij de start. Dat doen we niet eenmalig, maar structureel. Pas dan komt een sport verder.’

Afgelopen week ondertekenden Hans Barelds (directievoorzitter) en Kasper Tersmette, voorzitter van de Kienehoef het vernieuwde sponsorovereenkomst. Hierdoor kan Rabobank Hart van De Meierij zich voor de komende 3 jaar weer hoofdsponsor noemen van TV de Kienehoef.