Afbeelding

Eline Peters Forever Alve derde prijs springen klasse B

Roois nieuws
Dit weekend was er een springwedstrijd voor paarden in Asten. In de klasse B startte Eline Peters haar paar Forever Alve in de klasse B.

Na een foutloze eerste ronde reed de combinatie ook een foutloze barrage. De jury beloonden Eline en Forever Alve met 74,5 stijlpunten en een derde prijs. Ashley Peter startte haar paard Balinda FS ook in deze klasse. Ook Ashley en Balinda FS reden 2 foutloze rondes werden beloond met 72,5 stijlpunten en een zevende prijs.
In de klasse ZZ kwam Marwin van den Nieuwenhijzen en zijn paard Barca aan de start. Marwin en Barca reden een foutloze ronde in het basisparcours en verdienden hiermee een startbewijs voor de barrage. Een foutloze barrage ronde in een tijd van 36,4 seconden leverde een vierde prijs op. In Nistelrode werd een springconcours voor pony’s georganiseerd. Van onze vereniging kwam hier Larissa Laenen met haar pony Kasandera aan de start in de klasse DE L. Larissa en Kasandera verdienden een startbewijs voor de barrage na een foutloos basisparcours. Ook de barrage verliep zonder fouten in een tijd van 40.7 seconden, goed voor een zevende plaats.