Goede prestaties teams TTV Attaque

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Drie van de vier teams wisten hun wedstrijd te winnen. Alleen Attaque 2 leed een nipte nederlaag met 6-4.

Attaque 1 boekte een verrassende overwinning van 6-4 tegen het op de tweede plaats staande Meppers uit Heeze. Menno van Os was in uitstekende vorm en won al zijn wedstrijden, Maarten Kerkhof won er twee en Dirk Kastelijn één. Na zeven wedstrijden staat Attaque op de vierde plaats met 34 punten.

Attaque 2 verloor nipt met 6-4 van NTTV uit Nuland. Zowel Henry van Casteren, Leon Huijberts en Peter Verhagen wonnen ieder één wedstrijd. Het dubbelspel waarin Frank van der Zanden meespeelde werd ook gewonnen. Het team blijft op de laatste plaats staan met 18 punten, 4 punten achterstand op nummer 5 Always Fair.

Attaque 3 won met 6-4 van Taverbo/Sabo uit Boxtel. Cliff van Driel was goed op dreef en won al zijn wedstrijden. Stefan Kerk won er twee en Bram Marinus één. Attaque staat met 46 punten op de 2e plaats, maar heeft nu 8 punten achterstand op koploper Asio.

Het jeugdteam won met 7-3 van Flash uit Eindhoven. Omdat Attaque maar met twee spelers was, haalde het team de maximale score. Bas Janssen en Sam Heijmans wonnen al hun wedstrijden. Het team staat met 23 punten op de 5e plaats.