Afbeelding

Rooise Ruiters en Ponyruiters kijken terug op een geslaagd wedstrijdweekend

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Een succesvol weekend hebben de Rooise Ruiters en Ponyruiters achter de rug. Drie dagen stond er een mooi parcours, op een goede bodem en de hulp van vele vrijwilligers zorgde voor een goed georganiseerd weekend. Vele ruiters en amazones zorgde ook nog voor een mooi resultaat op deze selectiewedstrijd van Kring Eindhoven.

De ponyruiters gaven zaterdag de aftrap aan een mooi wedstrijdweekend bij manege de Pijnhorst in Sint-Oedenrode. Bente Voorn en haar pony Tarise namen het voortouw en behaalde een mooi resultaat in de klasse E-B. Ze werden beloond met een mooi aantal stijlpunten, waarmee ze de overwinning op hun naam mochten schrijven. In de avond werden de klassen BB en B verreden voor de paarden. De prijsuitreiking van de klasse B kende een drietal Rooise amazones. Op de 1ste plaats eindigde Bo van Gorkum met haar paard Jolga van www.olland.biz. Een 2e plek was er voor Marion Merks en Jumping Star, Sanny van der Velden volgde op een 3e plaats met haar paard Zenzi.
Zondag kwam Julia Geers aan de start in de klasse L met Darwin. Na twee foutloze omlopen namen ze en 6e prijs in ontvangst. In dezelfde klasse wist Marion Merks wederom in de prijzen te rijden. Met Dolf wist ze ook twee keer foutloos te blijven en eindigden als 9e in de prijzenreeks.