Afbeelding

Herfstclinic groot succes

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Afgelopen week was het herfstvakantie en stonden er voor de jeugdleden en recreanten van MHC Sint-Oedenrode geen trainingen op het programma. Toch was een grote groep leden op de velden te vinden voor het bijspijkeren van technische vaardigheden.

Onder leiding van Heren 1 en Dames 1 werden een tweetal clinics georganiseerd. Op donderdagavond kreeg een groepje senioren ‘tips and tricks’ van Heren 1 spits Willem van der Heijden.

Zaterdag werkten bijna 50 enthousiaste jeugdleden aan slag, flats, lift en dribbeltechnieken. Om de nieuw verworven skills meteen in de praktijk te brengen werden ballen op een snelheidsmeter afgevuurd. Snelheden van bijna 100 kilometer per uur werden gemeten. Gewapend met een snelheidsdiploma en een cadeautje van Brabo, vertrokken de talenten weer huiswaarts. Dat de organisatoren van Heren 1 en Dames 1 ook wat opstaken van de clinics bleek zondag. De dames wonnen van Concordia, de heren behaalden hun eerste overwinning van het seizoen door koploper Berkel-Enschot te verslaan.