KV Nijnsel 1 te sterk voor Korloo

Nijnsel - Het team begon met opgeheven hoofd aan de wedstrijd tegen deze nieuwe tegenstander. Op basis van eerdere resultaten moest winst theoretisch gezien haalbaar zijn.

Nijnsel begon fel aan de eerste aanval en na een aantal snelle combinaties mikte Nicole de Koning al in de eerste minuut raak. De daaropvolgende minuten bleven de kansen aan de zijde van Nijnsel, maar miste de bal het gat van de korf. De dames uit Loosbroek wisten de verdediging van Nijnsel met hun verrassende aanvalstactiek niet van de wijs te brengen. Na tien minuten schoot Marlou van der Vleuten de bal van afstand strak door de gele mand, 2-0. Na uitname van de bal door Korloo werd deze al gauw weer onderschept en door een goede schijnbeweging van Susan Witlox werd de tegenstander uit balans gebracht wat een open kans voor Nijnsel opleverde en zij daarmee op een 3-0 voorsprong kwamen. Even leek het een gemakkelijke pot te worden, maar toen Korloo twee maal van afstand raak schoot, sloeg de paniek een beetje toe. Aanvallend werden er meer fouten gemaakt en leverde een fout in de verdediging ook nog eens een derde doelpunt voor de tegenstander op. Nijnsel probeerde de koppen erbij te houden om de wedstrijd niet uit handen te geven en dit werd uiteindelijke beloond met nog drie treffers van afstand. Nog een verdedigingsfout leverde voor Korloo vlak voor rust nog een strafworp op waardoor met 6-4 het rustsignaal klonk.
De tweede helft was slechts enkele minuten oud wanneer de sterk spelende A-junior Kelly van Kessel zichzelf vrijspeelde en een doorloopbal bovenhands keurig afrondde. Direct daarna wist zij zich nogmaals te onttrekken aan haar tegenstander en schoot ook van afstand raak. Het vertrouwen onder de speelsters van Nijnsel was weer helemaal terug en ondanks nog een tweetal doelpunten van Korloo zorgden Anne Sijbers, Myrna Foolen en Sandra Verhagen ervoor dat de ruime voorsprong bleef en daarmee ook de twee dikverdiende punten. Doelpunten: Sandra Verhagen, Marlou van der Vleuten, Myrna Foolen, Kelly van Kessel (2x), Nicole de Koning, Anne Sijbers, Susan Witlox (1x).