Tip van de Prins: tip 6

Roois nieuws
On a warm summer's eve
On a train bound for nowhere
I met up with the gambler
We were both too tired to sleep
So we took turns a-starin'
Out the window at the darkness
The boredom overtook us, he began to speak

He said, "Son, I've made a life
Out of readin' people's faces
Knowin' what the cards were
By the way they held their eyes
So if you don't mind me sayin'
I can see you're out of aces
For a taste of your whiskey
I'll give you some advice"

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run
You never count your money
When you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin'
When the dealin's done


Beste papbuiken en papbuikinnen

U denkt nu waarschijnlijk, wat is dit nu weer? En ja, u hebt helemaal gelijk. Maar het bovenstaande heeft alles te maken met de nieuwe tip welke we van de Prinskeuzecommissie hebben binnen gekregen. I heb u vorige week al gewaarschuwd. De nieuwe tip is een doorbraak, iets nieuws, iets fantastisch, en hier komt ie dan:

Tip 6:
https://www.youtube.com/watch?v=Jj4nJ1YEAp4  

Ja, als we deze tip eens rustig bekijken en er vooral ook van genieten, moeten we concluderen dat we onze neije misschien toch wel aan de andere kant van de A50 moeten gaan zoeken.
Gaan we hem zoeken op de ‘look’ of op de ‘text’?
Zelf verwacht ik dat er nu toch wel de nodige verrassende oplossingen ingeleverd gaan worden, dus lieve mensen, DOE EEN GOK!! Mail uw oplossing met de naam van de neije hoogheid en zijn/haar adjudant naar de voorzitter van de Prinskeuzecommissie: henryenkitty@gmail.com of op papier in de brievenbus bij Henry van der Zanden, Willem-Alexanderstraat 38 te Papgat.
En ook dit jaar, voor de eerste goede (complete)oplossing staat een heerlijke fles papgatwijn klaar welke onze neije hoogheid persoonlijk zal overhandigen aan de winnaar.

Wederom wensen wij u veel succes bij het oplossen van het grote raadsel, het komt dichterbij, volgende maand is het al zover! En natuurlijk wensen wij ook onze neije Hoogheid en zijn/haar adjudant heel veel succes met alle voorbereidingen, en we weten dat ook zij het er ontzettend druk mee hebben en de mentale steun van alle papbuiken en papbuikinnen hard nodig hebben.