Odisco 1 begint sterk aan de competitie

Sint-Oedenrode - Na het super geslaagd feestweekend van afgelopen weekend, stond afgelopen zondag de 1e wedstrijd van Odisco 1 op het programma. De Eendracht uit Liessel waren de bezoekers.
Odisco begon sterk en was fel. De verdediging stond goed en via Lisa Wouters was de 1e aanval al raak 1-0. Na de 1-1 te hebben geïncasseerd, zetten Dena Essens, Myrthe van Heereveld, Meike Leenderts en Lisa Wouters de stand na 12 minuten op 5-1. De eendracht reageert hierop met een time out en Odisco zakt iets terug in zijn spel. Zo wordt het 5-3. Maar door 2x Marlon van Heeswijk wordt het 7-3. Het andere aanvalsvak creëert wel kansen maar komt moeilijk tot scoren. Hierdoor wordt het verschil steeds 2 en dan weer 4. Zo is de ruststand 9-6 via wederom 2x Marlon van Heeswijk. In de rust werd besproken rustiger aanvallen op te zetten en langzaam uit te gaan lopen. Verdedigend iets geconcentreerder te zijn, maar vooral heel hard te blijven knokken als team.
Na rust begint Odisco weer sterk en loopt na 11 minuten uit naar 12-6 via Marieke van Heeswijk en 2x Marlon van Heeswijk. Na een goal te hebben geincasseerd, zijn het Myrthe van Heereveld en Marlon van Heeswijk die de stand op 14-7 zetten. Hierna scoort de Eendracht nog 1 keer. Marieke van Heeswijk en Myrthe van Heereveld zetten de eindstand op 16-8. Een mooie start van de competitie. Vandaag stond het goed, waren de dames fel en hebben we als team laten zien dat we goed en als een sterk collectief kunnen spelen. Volgende week speelt Odisco thuis tegen de Kangeroe uit Veghel.