Afbeelding

Rooise roodharigen komen voor de tweede keer bij elkaar

Roois nieuws
Afgelopen zaterdag kwamen bij Miss Hyacinth aan de Damianenweg voor de tweede keer de Rooise roodharigen met hun aanhang bij elkaar. Vanaf één uur 's middags ontvingen de organisatoren, Ans Dekkers, Aafke Steenhuis en Roos Dortmans de roodharige Rooienaren.

Het was een ontmoeting van 'lotgenoten', want in het dagelijkse leven worden mensen met roodhaar niet altijd op een even leuke manier aan de kleur van hun haar herinnerd. Dat ze het onder elkaar nog niet zo slecht getroffen hebben, bleek een jaar geleden. Een veel gestelde vraag toen was, “volgend jaar weer?” En zo geschiedde.

Al meteen bij de ingang werden de roodharigen en hun partners zaterdagmiddag door een deftig in rood gestoken ontvangstcommitee verwelkomd. Die informeerden bij de roodharigen of zij een rood voorwerp voor in de boom bij zich hadden. Aan de niet roden is dit jaar gevraagd om een rood accent aan te brengen. Het maakte niet uit of dat het nu een rode blos is, een stropdas of een broek. Iedereen die kwam moest zich met rood verbonden voelen. Wie niets roods bij zich had kreeg van het ontvangstcommitee iets roods opgespeld.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Kijk hier naar het fotoalbum>>>>