De eerste twee punten voor KV Rooi

In het kleedlokaal werd besproken dat KV Rooi fel moest zijn en hard moest gaan werken, om de eerste twee punten binnen te slepen. Samen als team er te staan, er met zijn allen voor gaan, dat was het doel van vandaag. Allereerst was het speelster van de wedstrijd Britt Jagt die de bal in het mandje mocht proberen te gooien.
KV Rooi begon sterk aan de wedstrijd en opende als eerst de score door een kort kansje en een netjes afgemaakte strafworp. Doordat de communicatie in het verdedigingsvak afzwakte, wist ook Emos de korf te vinden met een mooi afstandschot. Voor de rust kreeg kv Rooi nog tweemaal een strafworp, die ze keurig afmaakten. Ook Emos kreeg een strafworp mee en ook zij legden deze in het mandje. Ruststand 4-2.
De felheid moest er ook tijdens de tweede helft zijn. Het was zaak voor kv Rooi, om niet te verslappen. De aanval wist een mooi aanvalsspel op te zetten, waaruit Dirkje van Heesch een korte kans er netjes inlegde, 5-2. Emos liet het hier niet bij zitten en via een doorloopbal en een afstandschot kwamen zij dichterbij kv Rooi, 5-4. Uiteindelijk was het kv Rooi die door kon zetten en vaak de rebound had. Kv Rooi wist uit te lopen en uiteindelijk een winst van 8-5 te behalen.
Volgende week speelt kv Rooi 1 de uitwedstrijd tegen Avanti 1 in Schijndel om 13.00 uur.