Afbeelding

Boost your business tijdens het Rabobank/BtB Zomercafé

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Dinsdag 2 september staat de eerste BtB-activiteit na de zomervakantie op het programma: het Rabobank/BtB zomercafé op Campus Fioretti. Het hoofdthema van deze avond is Boost your Business.

Het wordt een avond vol inspirerende (ondernemers)verhalen. Het BtB biedt de leden een prachtige line-up van vrouwelijke toppers die hun visie en ervaring graag delen met ondernemend Rooi:

Susanne Swinkels: Directeur van marketingbureau Branddoctors. Ze is recentelijk uitgeroepen tot een van de meest inspirerende zakenvrouwen in Nederland. Susanne komt uit Rooi, woont inmiddels in Zeist.
Lesley en Michelle van der Aa: Veelzijdige zangeressen met een schat aan ervaring in de entertainmentindustrie. Zij zijn backing vocalist bij menig prominent artiest en hebben met hun eigen gezelschap Van der Aa’s & Zekhuis drie eigen muzikale theatervoorstellingen geproduceerd. Beiden geboren en getogen in Rooi. Lesley woont hier nog, Michelle is woonachtig in Bergen op Zoom.
Jacqueline Heijndijk: Directeur bedrijfsmanagement bij Rabobank Hart van de Meierij
In deze rol verantwoordelijk voor Control, KRM en Facilities (incl. projectmanagement). Jacqueline heeft een verleden als topsporter en zij gebruikt deze ervaring in het bedrijfsleven. Zij woont in Vlaardingen, werkt onder andere in Sint-Oedenrode.

Yvonne Verhoeven: Mede-oprichter en eigenaar van de bedrijven Cosmo Animacion in Spanje en Cosmo Entertainment. Mede-oprichter, eigenaar en directeur van Cosmo Opleidinge: een vierjarige MBO opleiding in Toerisme en Recreatie in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Yvonne is geboren, getogen en woonachting in Rooi.
Helga Voets: Eigenaar en directeur Bunker Theaterzaken: een impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector, en de rol van de media daarin, begeleiden zij theatermakers op zakelijk en artistiek vlak. Tevens is BUNKER tv-producent van theater-registraties. Naast impresariaatwerkzaamheden, organiseert Bunker Theaterzaken ieder jaar het Leids Cabaretfestival. Helga heeft Rooise roots, inmiddels woont en werkt zij in Amsterdam.

Desiree van Boxtel: Directeur Karmijn: een investeringsmaatschappij met een unieke focus opgericht door drie vrouwelijke ondernemers. Désirée’s kracht en expertise liggen bij het opbouwen en laten groeien van bedrijven. Zij heeft een analytische benadering, kritisch waar nodig en is een conceptuele en creatieve denker. Haar ouders wonen in Rooi, zij is zelf woonachtig in Amsterdam.
Het programma van het Rabobank/BtB zomercafé op 2 september ziet er als volgt uit:

Vanaf 19.30 uur Ontvangst met energybooster.
20.00 uur Opening door Arthur Frieser (voorzitter BtB)
20.15 uur Boost your Business
21.30 uur -22.00 uur Speeddate-sessies met ondernemers
22.00 uur Borrel, bites, muziek
00.00 uur Afsluiting

Na afloop van het plenaire gedeelte is het mogelijk om 1-op-1 met een van de sprekers te sparren. Uiteraard blijft er genoeg tijd over om te netwerken.

Aanmelden
BtB-leden kunnen zich aanmelden via info@btbsintoedenrode.nl. Ben je geen lid van BtB maar wel ondernemer en wil je graag bij deze avond aanwezig zijn? Dan nodigen we van je harte uit om je aan te melden en kennis te maken met onze dynamische ondernemingsvereniging. Aanmelden kan via bovenstaand mailadres. Vermeld bij je aanmelding dan ‘kennismaking BtB’.