Rooise Dubbel Tenniskampioenschappen

Roois nieuws
Afgelopen week hebben op de tennisbanen van TV Nijnsel, TV Boskant en TV de Kienehoef de Rooise Dubbel Tenniskampioenschappen plaats gevonden

Voor de vijfde keer hebben de tennisverenigingen van de Kienehoef, Boskant en Nijnsel de handen ineen geslagen en hebben ze de Rooise dubbel kampioenschappen voor dubbels gezamenlijk georganiseerd. Jammer genoeg waren er voor deze editie een aanzienlijk aantal minder inschrijvingen. Het late tijdstip van de vakantie zal hierbij zeker een rol hebben gespeeld.
Maar diegene die zich wel hadden ingeschreven hebben gezorgd voor vele mooie en spannende wedstrijden. Er is gespeeld in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in het gemengd dubbel, dames en herendubbel. De poulewedstrijden zijn afgelopen week elke avond gespeeld op de tennisbanen van TV Boskant, TV Nijnsel en TV de Kienehoef. Voor vele spelers en speelsters is dit dan ook een mooie gelegenheid om ook eens te spelen op de andere banen van de andere tennisverenigingen in de gemeente Sint-Oedenrode.

Finalewedstrijden op de banen van TV Nijnsel
Afgelopen zaterdag werden in de verschillende categorieën de finalewedstrijden gespeeld op de nieuwe aangelegde tennisbanen van TV Nijnsel. Na afloop van de laatste finalewedstrijden werden aan de finalisten de prijzen uitgereikt in het gezellige paviljoen van TV Nijnsel.

Hieronder volgen de winnaars van de verschillende categorieën:
Gemengd dubbel 5: Tjelka Blok / Bart van de Rijt
Herendubbel 5: Erik Vervoort / Rob van de Hurk
Damesdubbel 6: Corrie Bouwens / Elle van den Berk
Herendubbel 6: Pascal van Boxtel / Marcel Plaat
Gemengd dubbel 6: Mieke Vervoort / Erik Hoppenbrouwers
Damesdubbel 7: Ryan van Langen / Anne-Marie Voets
Herendubbel 7: Marcel van den Akker / Aty van Hastenberg
Gemengd dubbel 7: Anne-Marie Voets / Erik Franc
Damesdubbel 8: Monique van den Berk / Joyce van Duijnhoven (foto)
Herendubbel 8: Wilco Wijnen / Joost van den Biggelaar
Gemengd dubbel 8: Mieke Verhagen / Martijn van Dijken