Afbeelding

Wovesto ondersteunt Burendag

Roois nieuws
Zaterdag 27 september wordt de jaarlijkse burendag van het Oranje Fonds georganiseerd. Dé manier om de bewoners van uw buurt beter te leren kennen en uw buurt nog leuker te maken! Wovesto ondersteunt dit initiatief.

Maak je buurt leuker of mooier!
Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds. Het is een dag waar je gezellig met de buurt samen komt. In het gehele land zijn al veel buurtactiviteiten aangemeld, zoals het veiliger maken van de buurt, de buurt opknappen, het maken van een buurtbankje, een zeskamp.
Heeft jouw buurt ook een goed idee, meld je activiteit aan bij het Oranjefonds op www.burendag.nl

Ondersteuning Wovesto
Als een activiteit aangemeld is bij het Oranje Fonds, kan deze ook aangemeld worden bij Wovesto. Zo mogelijk ondersteunt Wovesto een aantal activiteiten die geen subsidie krijgen van het Oranje Fonds. Om hiervoor in aanmerking te komen stelt Wovesto dezelfde randvoorwaarden als het Oranje Fonds, met twee extra randvoorwaarden:
• de activiteit vindt plaats in één van de kernen van de gemeente Sint-Oedenrode
• 50% van de deelnemers aan de activiteit dient huurder te zijn van Wovesto.

Aanmelden
Op de website van Wovesto staat het aanvraagformulier om je aan te melden voor een mogelijke subsidie van Wovesto. Stuur het ingevulde formulier met een kopie van het aanmeldformulier van het Oranje Fonds vóór 8 september op naar Wovesto of e-mail de formulieren naar info@wovesto.nl.