Afbeelding

Een prinsessenverjaardag bij De Verbinding

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Prinses Assepoester is jarig en Fee Zonnestraal wil graag een verjaardagsfeestje organiseren. Sneeuwitje en de dwergen, Roodkapje, Hans en Grietje en zelfs de heks zijn uitgenodigd.

Op 24 juni traden de kinderen van De Verbinding op locatie Dommelrode op voor hun trotse papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Eerder op de dag hadden de leerlingen van de onderbouw van de Dommelrodeschool de première. Weken geleden bedachten de kinderen onder leiding van onder andere leidster Harjet Hooijmaaijers zelf het verhaal voor de mini-musical en werden de rollen verdeeld. Het decor werd door de kinderen geknutseld en kostuums werden bij elkaar gezocht. De kinderen mochten thuis niets verklappen en de verrassing was vorige week dinsdag dan ook groot toen de genodigden op de locatie aankwamen en hun kind(eren) daar omgetoverd zagen tot één van de sprookjesfiguren.
Onder begeleiding van de Sprookjesboom en vier prachtige vlinders werd er gezongen en gedanst op het verjaardagsfeest van Assepoester. De eerste mini-musical was dan ook een groot succes: voor de leidsters die hun inzet beloond zagen, voor de kinderen die vol trots hun tekst konden onthouden en voor de aanwezigen die vertederd raakten door zoveel enthousiasme en talent.