Afbeelding

Handboogvereniging Ontspanning

Roois nieuws
Dinsdagmiddag is bij de Rozelaer geschoten voor de competitie. Deze week was de winnaar Jan Gordijn met 217 punten. De overige uitslagen: Wim Boonstoppel 214, Jan van Erp 214, Antoon Vervoort 211, Antoon Hermes 191, Leo van Breugel 182, Ron Spijker 179 en Jan Lathouwers 133.

Op woensdagavond heeft de jeugd geschoten om de Jan Versantvoort beker. Een wedstrijd over 30 pijlen op 18 meter. De winnaar was Piet van den Berg met 280 punten. De overige scores: Floris Mesu 252, Dione Mesu 229, Simon Boersbroek 211, Remco Boleij 200, Thomas Mesu 152, Luc van de Klok 134, Tim Hulsen 128, Ray Matuszewski 116 en Simon Roumen 76.
Op vrijdagavond hebben de senioren de derde en laatste wedstrijd geschoten voor de Face-to-Face beker. De dagwinnaar was Piet van den Berg. De verdere rangschikking: Jan van Bergen, William Huyberts, Mark Kuys, Jan Gordijn, Mart Verhoeven, Frans van de Braak, Toon Hermes, Jos van de Veer, Jos van den Berg (hout), Jan van Erp, Bep van Bergen, Michael Moonen (hout) en Antoon Vervoort (hout). De winnaar van de beker van de jeugd is Piet van den Berg en bij de senioren won William Huyberts de beker.
Op zondag hebben vier jeugdleden van Ontspanning een jeugdfita geschoten in Almere. Zij schieten alle vier op 60, 40 en 30 meter. Dione Mesu schiet bij de meisjes cadetten. Met een score van 753 punten werd zij 5e.
Simon Boersbroek, Floris Mesu en Piet van den Berg schieten bij de jongens cadetten. Simon werd 16e met een score van 673 punten. Floris werd 12e met een score van 803 punten en Piet won zijn derde beker van deze week door eerste te worden met 991 punten.
Op maandagavond hebben de Vrienden van Pieter Breugel hun clubavond en op dinsdagmiddag heeft de Rozelaer haar clubmiddag. Vrijdagavond is de clubavond voor de senioren. Voor het trainen van FITA afstanden zijn buitenbanen gehuurd bij Landsman Unie. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond, bij mooi weer buiten.