Afbeelding

Optreden G-groep Dioscuri

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op woensdag 25 juni verzorgde de G-groep van Dioscuri haar jaarlijkse optreden. De leerlingen, onder leiding van docentes Geertje en Tamara, hadden goed geoefend en lieten met veel plezier een mooie show zien, begeleid door vrolijke muziek.

Uiteindelijk bleef niemand aan de kant zitten en lieten de dansers en het publiek samen het dak er af gaan! De G groep leden kunnen terugkijken op een mooi verzorgd optreden en gaan nu genieten van een welverdiende vakantie. Volgend jaar gaan ze er opnieuw tegenaan.

Informatie over de G-groep van Dioscuri
In februari 2004 is Dioscuri’94 gestart met danslessen voor verstandelijk gehandicapten. Deze G-groep bestaat uit een aantal enthousiaste dames en heren in de leeftijd vanaf circa 20 jaar. Voor verstandelijk gehandicapten is er in Sint-Oedenrode en omgeving op sportgebied beperkt / geen aanbod. Als vereniging vinden wij het belangrijk dat ook deze mensen met plezier kunnen bewegen. Naast veel persoonlijke aandacht staat plezier in het bewegen dan ook centraal tijdens de danslessen. Zien hoe de les verloopt of een gratis proefles volgen? Dat kan! Loop gerust een keertje binnen, of neem contact op met Dioscuri’94 via bestuur@dioscuri94.nl voor meer informatie. De lessen vinden iedere woensdag plaats van 18.30 uur tot 19.30 uur in Sportzaal Eerschot, met uitzondering van de vakanties. De groep staat al jarenlang onder leiding van de enthousiaste Geertje Latijnhouwers en Tamara van Weert.