Afbeelding

Clubkampioenschappen Argo

Roois nieuws
Zaterdag 28 juni zijn de Clubkampioenschappen gehouden in zwembad “De Neul”. 56 Zwemmers en zwemsters hebben aan deze wedstrijd deelgenomen waarbij iedereen drie afstanden heeft gezwommen.

Nadat alle afstanden gezwommen waren, werden de medailles voor de verschillende leeftijdscategorieën uitgereikt. De volgende zwemmers en zwemsters mogen zich clubkampioen noemen in hun categorie: Sven Wijdekop, Fenne Peters, Yvon Lenting, Wim van de Laar, Femke van Hamond, Bas Rooyakkers, Sanne Peters, Luc van Eijndhoven, Janne Santegoeds, Niek Joosten, Aniek Santegoeds, Pascal van Bakel, Ardian Peijnenburg, Fime Namwansa, Marijke van der Heijden.

De zwemmers en zwemsters die geen plaatsje op het podium wisten te bemachtigen ontvingen een fraaie herinneringsmedaille met oranje lint. Iedereen ging dus met een medaille naar huis.

Komend weekend staan de eerste Open Water Wedstrijden op het programma: Op zaterdag de 21ste Harense Smid Zwemrace in het Burg Delen kanaal te Oss, aanvang 10.30 uur en op zondag de Scheldestroom 2014 in het Kanaal Hoeke-Sluis te Sluis, aanvang 10.30 uur.