Dubbele winst voor de Vresselse Ruiters

Roois nieuws
Op zondag 29 juni was het de beurt aan Nuenen voor het organiseren van een concours hippique.
Voor Nina van Enckevort en Anne Markgraaf was het feestje compleet aangezien beiden gehuldigd werden als kampioen van kring Eindhoven.

Nina had voor de CL klasse haar Enjoy gezadeld, een pony die het afgelopen seizoen bijzonder veel heeft geleerd en een zeer betrouwbare waarde voor Nina is geworden. Na het eerste parcours foutloos te hebben afgelegd was het nog erg spannend in de barrage waar ze haar naaste tegenstander voorbijstreefde met een foutloze rit in een snellere tijd. Er was dus dubbele winst, de rubriek werd gewonnen én met de eerste plaats steeg ze ook naar de eerste plaats in de competitie van 5 wedstrijden voor de selectie van de Brabantse kampioenschappen.
Anne Markgraaf begon met iets meer vertrouwen aan de EB rubriek aangezien ze al in de voorgaande wedstrijden had laten zien dat 'Way of life' niet alleen voor het succes van Suzuki staat maar ook voor het succes van deze combinatie.
Door echter ook deze wedstrijd als eerste te eindigen heeft Anne de zaken goed voor elkaar voor de kampioenschappen, en zal de vakantie in Kroatië moeten wijken voor dit evenement in augustus. Je bent fanatiek in je sport of niet.
Opgemerkt dient te worden dat Sydney Renders de klasse CB mocht afsluiten als winnaar. De kersverse ponymoeder 'Colinda' combineert het voeden van haar veulen feilloos met de trainingen van Sydney en de wedstrijden. Na een foutloos parcours en een goede afsluitende barrage was de eerste plaats een feit.