“Iedere klant heeft een andere behandeling nodig”

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Nog een paar dagen en dan bereikt Jovanka Voets een bijzondere mijlpaal. Precies op 30 juni bestaat haar bedrijf Body Perfect 15 jaar.

Jovanka vertelt. “Mijn naam is Jovanka. Ik heb 35 jaar ervaring op het gebied van advies en verkoop. Na tien jaar een eigen zaak te hebben gerund, ben ik naar het buitenland vertrokken. Daar heb ik veel ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en masseuse. Allereerst ben ik twee jaar werkzaam geweest bij The kaye rive international instituut for health and beauty. Daarna heb ik een jaar gewerkt bij Salon Bella Donna te Pretoria. Bij deze salon heb ik kennisgemaakt met de wereld van de cosmoceuticals, producten die meer doen dan alleen verzorgen maar de huid ook verjongen en verbeteren. Eenmaal terug in Nederland na 3,5 jaar Zuid Afrika, heb ik mijn eigen salon opgestart en heb ik gekozen voor de producten van Environ, onder leiding van Dr Dez Fernandez. Een topproduct die zijn werking meer dan eens bewezen heeft en werkt met hoge concentraties vitamine A, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het zeer goed werkt op het gebied van huidverjonging en verbetering. Verder bevat het nog andere belangrijke vitamines en wordt er gewerkt met zuren die de opname van de vitamines bevorderen en bijdragen tot een gezonde en mooie huid. Wilt U weten wat Environ ook voor U kan betekenen boek dan een kennismakingsbehandeling in het instituut.”
“Naast gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in massages en voetreflex. Ook werk ik met de Dermaroller , een apparaat om de opname te bevorderen .De medische behandelingen met de Dermaroller vinden ook plaats in het instituut en hiervoor is een intensieve training gevolgd. Naast deze behandelingen doe ik Ipl-behandelingen met de plasmalite voor duurzame ontharing en is er regelmatig een zeer ervaren permanente make up specialiste aanwezig. Ook voor kleine behandelingen bent U bij mij aan het goede adres.”

Nieuw
Sinds kort werken we met Lycon Precision waxing. Dat is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Jovanka.

Environ is een wereldwijd bekend merk. Mensen komen niet alleen voor Jovanka, maar ook voor het merk. Zo heeft Body Perfect klanten uit onder andere Breda en zelfs uit Den Haag. Bijzonder dat ze het halve land doorrijden, helemaal naar Nijnsel, om behandeld te worden. “Het is niet alleen goed voor de huid, maar het werkt ook ontspannend. Dat geldt natuurlijk ook voor de massages”, zegt Jovanka tot slot. Wilt u ook een kennismakingsbehandeling? Neem dan contact op met Jovanka.

Jovanka Voets, Body Perfect, Industrieweg 4, 0413-490900, 06-46195330, www.body-perfect.nl