Afbeelding

Sunrise zorgt weer voor dansspektakel

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Tijdens de generale repetitie staat de regisseur vaak met de handen in het haar. ‘Als dat maar goed gaat!’ Bij Sunrise zal dat niet anders zijn voor de optredens van komend weekend. Vooral omdat bijna honderd meiden meedoen aan het stuk Wish it, Dream it, Do it. Uiteindelijk wordt het een goed georganiseerde chaos die de moeite meer dan het bekijken waard is.

Uren, uren en nog eens uren van arbeid. Trainsters en dansers hebben flink geoefend. Mensen zijn druk bezig geweest met kostuums. Komend weekend is Mariendael wederom drie keer het toneel voor de jaarlijkse show van Sunrise. Daniek, Fleur, Lobke, Ilva, Floor en Femke hebben er ook zin in. Allemaal dansen ze mee in het stuk. Samen met de andere dansers beelden ze tijdens het stuk Wish it, Dream it, Do it allerlei beroepen uit. Zo kruipt Femke in de huid van een sportleraar, een fotograaf en een popster en misschien laat Irva wel iets zien van haar gardekunsten. Leuk om te zien. “Gewoon, omdat het leuk is om naar te kijken”, antwoordt Floor op de vraag waarom mensen een kaartje moeten kopen. Ook Fleur en Daniek hebben hard getraind en zijn er klaar voor. Lobke: “Het mooiste is dat we met jong en oud dansen. De jongste is drie en de oudste in de dertig.”

De bijna 100 danseressen zijn al maanden bezig om er weer een spectaculaire show van te maken. De voorstelling wordt maar liefst drie keer opgevoerd: Op vrijdag 27 juni om 19.00 uur en op zaterdag 28 juni om 14.00 uur en om 19.00 uur. Mis deze show niet, koop snel kaarten. Kaartjes kosten 7,50 per stuk. Dit kan door middel van een email naar secretaris@dansverenigingsunrise.nl te sturen. Reageer snel want VOL is VOL.