Fondriest en Mutsaars Bikes sponsoren racefiets voor Roois Tourspel

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Maandag gooide de organisatie van het Roois Tourspel al op Twitter dat er sponsornieuws was. Het nieuwtje houdt in dat racefietsmerk Fondriest en Mutsaars Bikes uit Schijndel een racefiets t.w.v. 1000 euro schenken aan het Roois Tourspel. Het wordt het klapstuk van de traditionele loterij.

De organisatie is erg blij met deze gulle gift, maar vergeet uiteraard niet Bike Center Sint-Oedenrode te bedanken voor het jarenlang schenken van de hoofdprijs. De fietsenzaak blijft hoofdsponsor, maar dan op een andere manier. Fondriest en Mutsaars zullen tijdens de Tour de France, die op 5 juli begint, ook regelmatig op de website verschijnen met interessante acties. Ideaal voor de gemiddelde wielerliefhebber.

De site kreeg twee jaar geleden al een geweldige opknapbeurt. Het medium is klaar voor de toekomst. Meer en meer zal het Roois Tourspel om deze site draaien. De organisatie roept potentiele deelnemers dan ook op om zoveel mogelijk via www.rooistourspel.nl  in te schrijven. Het werkt praktischer en sneller voor de organisatie. Natuurlijk zijn inschrijfformulieren ook nog steeds welkom. Als het inschrijven maar gebeurt voor vrijdag 4 juli 24.00 uur.