Twintig jaar bij de tijd

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - “Naast mijn gezin is Savohs mijn leven, mijn alles. Ik doe het werk – ook na twintig jaar – nog steeds met veel plezier.” Wat moet het heerlijk zijn om zoiets na twintig jaar nog steeds te kunnen zeggen. Karine Vohs kan het en is daar uiterst gelukkig mee. Met eigen handen heeft ze er voor gezorgd. Door hard te werken en door bij de tijd te blijven. Dat laatste is volgens de Rooise ondernemer erg belangrijk.

In de kapperswereld tikt de klok nog sneller. De ene hype volgt de andere op. Wat de mode vandaag is, kan morgen anders zijn. Karine speelt daar op in. Het is zeker aan haar te zien. Ze is een frisse moderne vrouw, maar ook haar zaak straalt professionaliteit uit. “Die professionaliteit vind ik heel belangrijk”, vertelt Karine. “Daar streven we hier elke dag naar, met plezier. Daarnaast blijven we ons zelf en dat maakt deze zaak heel toegankelijk. Geen poespas, we staan hier klaar voor iedereen. Rangen en standen doen er hier niet toe. Iemand die bij ons binnen komt, wordt in de watten gelegd en gewoon goed geholpen.”

De droom van Karine duurt 4 juni alweer twintig jaar. Zelf omschrijft ze het een beetje als een droom, want op jonge leeftijd wilde ze al een eigen salon. Gedurfd, maar totaal passend in het karakter van Karine. Ze houdt van aanpakken en dat bewees ze al in haar beginjaren. Karine: “Die waren wel even wennen. Het was natuurlijk ontzettend druk en de klanten wisten mijn zaak goed te vinden. Na één jaar kwam er een fulltimer bij. Dat herhaalde zich de eerste elf jaar!” Savohs – een samenvoeging van de achternaam van haar man (Sanders) en haar meisjesnaam – vestigde in no-time met een goede naam. Als kapsalon, maar binnen twee jaar ook als schoonheidssalon. “Ik wilde het totaalplaatje bieden en dat doen we nu nog steeds”, zegt ze trots.
Wat Karine en haar team proberen over te brengen is dat een goed geknipte coupe een statement is van hoe je je voelt en wie je bent. “Jezelf kunnen zijn, dat is belangrijk voor mij”, geeft Karine aan. Ze is een topstyliste en visagiste. Sinds kort ook haarwerkdeskundige, aangezien daar meer en meer vraag naar komt. Zoals gezegd blijft de zaak dus up-to-date. Het blijkt maar weer eens door de uitbreiding met haarwerken. Karine: “Het hele team blijft zichzelf bijscholen. Ook ik blijf dat doen. Alleen dan kunnen we het beste blijven bieden.”

Omdat Savohs twintig jaar bestaat wil de salon dat graag met haar klanten vieren. Vandaar dat in de maand juni de volgende acties gelden: Voor de heren een knipbehandeling 27,50 euro, nu met Sebastian Gel Forte t.w.v. 20,95 euro. Bij inlevering van de lege flacon 15% korting op uw volgende aankoop. Voor de dames een knipbehandeling 35,50 euro nu met Sassoon Shampoo t.w.v. 22,80 euro cadeau. Ook hier geldt: bij inlevering lege flacon, 15% korting op uw volgende aankoop. De derde actie: Een handtekening in uw haar. Nieuwste hype op gebied van kleur. i.v.m. 20-jarig bestaan van 15 euro voor 9,95 euro.

Savohs - Mgr. Bekkersplein 6 a - 0413-478388 – www.savohs.nl