Afbeelding

Dinner in the Sky behoort tot Meest Bizarre Restaurants in Europa

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - GoEuro.nl, een reiswebsite, heeft onderzoek gedaan naar Meest Bizarre Restaurants in Europa. Bovenaan het lijstje staat Dinner in the Sky uit België. Laat dit restaurant al geboekt zijn door buurtschap Rijsingen. Op 31 augustus is het mogelijk om dit fenomeen mee te maken tijdens Rijsingen Royaal. Een groot evenement aan de Ollandseweg.

Reizen door Europa is altijd een gastronomisch avontuur, of je nu gaat voor een Franse pasteitje, Italiaanse pasta’s of Duitse worsten. Maar laten we eerlijk zijn: de meeste restaurants geven je, maakt niet uit hoe heerlijk het eten is, vergelijkbare ervaringen. Dát is de reden dat GoEuro.nl research heeft gedaan en een paar eigenaardige restaurants heeft uitgezocht, waardoor je je restaurantkeuze een extra keer zult overdenken.
Op nummer 1 staat Dinner in the Sky. Eten op bijna 50 meter boven de stad of boven de natuur van Oud Rijsingen? Diner in the Sky is een concept dat voor het eerst geïntroduceerd is in België en op 31 augustus dus voet aan wal zet in Sint-Oedenrode. Gasten en medewerkers worden met een kraan, op een platform van 9x5m de lucht in gehesen, met nét genoeg ruimte voor de 22 gasten die aan de vrij zwevende tafel kunnen zitten. De diners van hoge kwaliteit zijn op het moment beschikbaar in 40 verschillende landen op de wereld.