N622 Veghel – Eerde week eerder open na werkzaamheden

Roois nieuws
De provinciale weg N622 tussen Veghel en Eerde kan door gunstige weersomstandigheden en extra inzet van de aannemer een week eerder opengesteld worden voor verkeer dan gepland.

Om de laatste werkzaamheden aan de nieuwe rijstroken en vernieuwde kruisingen uit te kunnen voeren, worden de kruisingen en op- en afritten van de A50/N622 bij Eerde in het weekend van 9 tot 12 mei nog eenmaal voor alle verkeer afgesloten. Vanaf maandagochtend 12 mei kan het verkeer weer zonder omleidingsroutes gebruik maken van de vernieuwde N622.
De provincie Noord-Brabant en aannemersbedrijf Heijmans leggen op dit moment extra rijstroken aan om de doorstroming te verbeteren en de kruisingen worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Voor de laatste werkzaamheden zijn vanaf vrijdagavond 9 mei vanaf 21.30 uur tot en met maandagochtend 12 mei 5.00 uur alle op- en afritten ‘Eerde’ van de A50 en de Eerdsebaan tussen de rotonde Corridor en de rotonde Eerde afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt via de A50 afslag 'St.Oedenrode' en de afslag 'Veghel' omgeleid.