Afbeelding

Softtip competitie

Roois nieuws
Na een lange tijd niks meer gehoord te hebben van de softtippers uit Sint-Oedenrode wordt het weer hoog tijd voor een update. Intussen zijn er weer diverse wedstrijden in de single competitie gespeeld en in de reguliere competitie. Ook zijn er twee darttoernooien geweest waaronder de Open Zuid-Brabantse kampioenschappen en de Europese kampioenschappen.

In beide toernooien zijn er diverse prijzen gewonnen door de Rooise darters. Twan Snoeck, uitkomend voor Van Ouds werd tweede in de Zuid-Brabantse kampioenschappen. Jaap Schapendonk (Kofferen bar) werd tweede bij de Europese kampioenschappen in Sevenum. Jarno kapteijns en Carlo de Hoon (van Ouds), Hein Jansen en Arno van Rosmalen (Kofferen bar) en Jorrit Foolen (d’n Dommel) wonnen ook diverse prijzen in beide toernooien. Rooise darters kunnen zich dus met de beste meten.

In de eerste divisie competitie heeft team Van Ouds het de laatste tijd een beetje laten afweten en zijn gezakt van de derde naar de zesde plaats. Ook moeten we helaas mededelen dat Kofferen 1 van de eerste plaats is gestoten door Oranjebar 1, maar dat wil niet zeggen dat het verwachte aanstaande kampioenschap van het Kofferen is verspeeld. Integendeel, de darters zijn nu extra gefocust op het kampioenschap en hebben de schrijver van dit stukje verzekerd dat ze er alles aan gaan doen wat in hun mogelijkheid ligt om het kampioensfeest naar Rooi te halen. De Dommel kan maar niet van de laatste plaats afkomen. D’n Toel doet nog steeds goed mee in de bovenste helft van de tweede divisie kampioenschappen.

Programma single competitie:
Zondag in D’n Toel:
Mark van den Akker - Silvain van Boxtel 12.00u
Ramon Verhagen - Silvain van Boxtel 13.00u
Leon van der Heijden - Mark Leenders 14.00u
Harry van den Boomen - Elle van den Akker 15.00u
Michael Toelen - Tonnie Verberk 16.00u
Zondag in Van Ouds:
Nicky Hoefnagels - Jeffrey van Liempd 15.00u
Michael van der Heijden - Peter Opheij 16.00u
Jarno Kapteijns - Jeroen van Rijckevorsel 18.00u
Randy van Oostenbrugge - Jolanda van de Ven 13.00u
Harry van den Boomen - Jolanda van de Ven 14.00u

Reguliere competitieprogramma:
Downtown 2 – d’n Toel in café Downtown (Gemert)
Merx 2 - Van Ouds in de Merx (Berghem)
Kofferen 1 - Nogus 4 in café t Kofferen
Nogus 2 – d’n Dommel in café Nogus (Boxmeer)

Zomeractiviteit
De zon begint te schijnen en de terrassen lopen weer vol. Dus hoogtijd voor de zomeravondcompetitie softtip dart. In deze twee tegen twee competitie worden 19 legs gespeeld op een donderdagavond. Wil je ook eens het softtipdarten proeven? En je hebt van juni tot en met augustus een paar vrije donderdagen. Geef je dan op via 0647660053 of vul op www.bullshooter.nl het inschrijfformulier in.


We denken ook aan de dames
Wil jij als dame/meisje/vrouw vanaf 16 jaar er eens op uit? Wil je een gezellige avond/middag/ochtend? Dan hebben wij een leuke bezigheid voor je. We beginnen namelijk weer aan de ladysnight competitie. Dit is een single competitie in de zomermaanden die alleen toegankelijk is voor dames vanaf 16 jaar. Geef je op voor deze competitie via 0647660053 of vul op www.bullshooter.nl het inschrijfformulier in.