Dai-Ippo naar Geldrop

Roois nieuws
Met een grote groep reisde Dai Ippo naar Geldrop. Ervaren wedstrijdjudoka’s maar ook beginnende. Het toernooi werd voor de 6e keer georganiseerd en is al niet meer weg te denken op de wedstrijdkalender.

Uiteindelijk wisten ze vijf prijzen te bemachtigen. Dewy Lo-A-Njoe, Noa Hooi en Sara van de Wetering wisten een 1e plaats te bemachtigen. De nog jonge Sara had de laatste tijd al verschillende goede resultaten behaald en deze 1e plek is een bevestiging dat ze steeds beter wordt. Ze verloor dan haar laatste partij maar ze was voor de anderen al niet meer in te halen. Kim Hooi nam een 2e prijs mee naar huis. En nieuwkomer Arman Wardanjan nam een mooi 3e plek in.
Gijs Packbiers, Jim van der Ven en Luc van Oorschot draaiden een goed toernooi maar moesten helaas in hun laatste partij genoegen nemen met een ondankbare 5e plaats. Voor Luc van Oorschot was dit vooral zuur omdat hij in zijn 1e partij niet een score kreeg en hij later niet als winnaar werd aangewezen. Dus een valse start voor Luc maar hij wist daarna nog een paar mooie partijen te draaien. Vooral Jim had een zware dag. Met zes partijen waarvan twee die in een golden score beslist moesten worden eisten hun tol. Vooral de partij tegen de Nederlands kampioen was zeer de moeite waard om naar te kijken.
De nieuwelingen vielen dan nog wel niet echt in de prijzen toch vielen zij wel op met mooi judo. Sep Pruisen, Siem de Visser en Niels van de Laar wisten toch nog één of twee partijen te winnen en mogen rustig verder groeien. Voor de anderen die niet in de prijzen vielen is er weer werk aan de winkel.