Bij KV Rooi 1 ontbreekt wilskracht

Roois nieuws
Een wedstrijd voor KV Rooi 1 waar punten gepakt moesten worden. Helaas begon de tegenstander feller aan de wedstrijd en opende zij de score met 0-1.

Gelukkig was het daarna Ilse van den Bosch die haar doorloopbal in de korf wist te gooien. Klimroos wist hier snel op de reageren en wist uit te lopen tot 1-3. De hoofden werden bij KV Rooi bijeen gestoken om in te lopen op deze achterstand. Daisy Schuurmans wist van afstand achter de korf te scoren en bracht daarmee de stand op 2-3. Klimroos zette hun felheid door en zij wisten opnieuw de korf te vinden: 2-4. Daarna was het Ellen Hulsen voor KV Rooi die haar doorloopbal in de korf mikte en bracht hiermee de stand op 3-4. Helaas wist KV Rooi deze stijgende lijn niet door te zetten en wist Klimroos nog twee keer voor rust te scoren: 3-6.
Er moest iets veranderen aan de kant van KV Rooi, felheid, agressie en zelfvertrouwen moesten de meiden zien te krijgen volgens coach John Nooijen. Direct na rust was KV Rooi goed gefocust en was het Ilse van den Bosch en Rachel Heijmans die allebei met een kort kansje de korf wisten te raken. KV Rooi kwam hierdoor weer dichterbij: 5-6. Helaas was daarna het woord aan Klimroos en wisten zij ook twee maal te scoren: 5-8. KV Rooi liet het hier niet bij zitten en het was Daisy Schuurmans die haar korte kansje in de korf mikte: 6-8. KV Rooi leek niet opgewassen tegen het fysieke spel van de tegenstander, zij wisten hier goed gebruik van te maken en brachten daarmee de stand op 6-10. Ilse van den Bosch probeerde de eer nog te redden met haar afstandsschot, maar helaas was het laatste woord aan Klimroos, hiermee brachten zij de eindstand op 7-11. De betere tweede helft aan de kant van KV Rooi was niet genoeg om het spel van Klimroos te onderbreken. A.s. donderdag speelt KV Rooi 1 voor de beker tegen Heumen thuis om 20.00u. Zondag gaat de competitie verder voor KV Rooi tegen De Horst thuis om 13.00u.