Afbeelding

Maandelijkse inloopavond voor uw financiële vragen

Roois nieuws
Heeft u vragen over uw hypotheek, uw pensioen, erven, schenken of zijn er wijzigingen in uw gezins- of financiële situatie? Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel organiseert iedere eerste maandag van de maand een inloopavond. U kunt hier zonder afspraak binnenlopen voor een kosteloos oriënterend gesprek met één van onze adviseurs. Samen kom je tenslotte tot een beter advies.

Stel uw vragen!
Is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten in deze tijd? Of is het beter om te blijven huren? Wat is mijn pensioen als ik nu stop met werken en kan ik op andere manieren geld genereren voor de oude dag? Maar ook vragen over hoe hoog de jaarlijkse schenkingsvrijstelling is en welke fiscaal aantrekkelijke manieren er zijn om bijvoorbeeld (belastingvrij) een bedrag aan (klein)kinderen of derden te schenken. Kortom, allerlei vragen waar u vroeg of laat mee te maken kunt krijgen. De inloopavonden zijn de mogelijkheid bij uitstek om deze en uw andere financiële vragen te stellen.

Iedere eerste maandag van de maand
Om antwoord te kunnen geven op uw financiële vragen organiseert Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel iedere eerste maandag van de maand een inloopavond. Onze medewerkers zitten tijdens deze avonden van 17.00 tot 20.00 uur voor u klaar. De eerstvolgende inloopavond vindt plaats op maandag 7 april. U kunt op ons Adviescentrum aan de Jan Tinbergenstraat 1 in Sint-Oedenrode zonder afspraak binnenlopen voor een oriënterend en kosteloos gesprek. Ook als u geen klant bent bij onze bank. En natuurlijk staan de koffie en thee klaar!