Afbeelding

Inschrijfavond Zevensprong 2014

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Dit jaar wordt de Zevensprong voor de 28e keer georganiseerd. De kindervakantieweek heeft dit jaar het thema “de Zevensprong tovert met kleuren!” en gaat dit jaar plaats vinden van dinsdag 15 juli tot en met vrijdag 18 juli.

De Zevensprong is een kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs zijn natuurlijk van harte welkom! De inschrijfavond voor de Zevensprong is op donderdag 17 april van 19.30 tot 20.00 uur bij Mariendael. De inschrijfformulieren worden binnenkort op de basisscholen uitgedeeld.
Kinderen die naar het speciaal onderwijs gaan, kunnen na 1 april een inschrijfformulier downloaden op www.zeven-sprong.nl. Het is ook mogelijk om een formulier aan te vragen via info@zeven-sprong.nl  of door te bellen met Martin van Hastenberg 06-22461100 (na 18.00 uur)

Vrijwilligers
De kerngroep is erg blij met de vele aanmeldingen van vrijwilligers om een groepje te begeleiden. Er zijn inmiddels ruim voldoende vrijwilligers. En het is daardoor niet meer mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.