Tripletten clubkampioenschap 2014

Roois nieuws
Op de 3e speelavond liep in poule A het triplet Karel Verschuijten/Erik Verschuijten/Nellie Hendriks tegen haar eerste verlies aan maar staat nog steeds bovenaan (5 +30).

Tweede is het triplet Wim vd Rijdt/Gerrie vd Rijdt/André vd Nieuwenhof ( 5 +18). Op het vinkentouw zit het triplet van Anny Hartman ( 4 +27). In poule B is het triplet Kees Luijten/Jan vd Schoot/Henk Smulders nog steeds ongeslagen (6 +31). Tweede is het triplet Angela Gerritsen/Frans vd Velden/Jan v Erp (5 +35). Met 4 winstpartijen zijn ook de triplets van Ad vd Velden (+30) en Ronald Thijssen (+13) nog steeds goede kanshebbers op een finaleplaats.

Uitwisseling
Zaterdagmiddag was er een gezellige en sportieve uitwisseling met JBC Dongen. Individueel winnaar werd hier naar Maria Thijssen (3 +24) van Cloeck & Moedigh. Van Cloeck & Moedigh was de 3e plaats voor Rien vd Rijt (3 +21) en de 5e plaats voor Anja in ’t Zandt (3 +20). JBC Dongen nam de wisselbeker mee terug naar Dongen, aangezien zij de meeste partijen op hun naam wisten zetten.