Afbeelding

Tweede cd popkoor Novelty gelanceerd

Roois nieuws
Het is behoorlijk druk in Cultureel Educatief Centrum Mariëndael. Leden van popkoor Novelty, muzikanten van de combo, familie, vrienden en andere genodigden kletsen en drinken samen een glaasje champagne. Dan dempt het geluid en loopt burgemeester Maas naar voren. Hij gaat de tweede cd van het koor “lanceren.” Een moment waarop de leden al vanaf eind november op wachten.

Eerst houdt Hanneke Erven, voorzitter van het koor, nog een korte toespraak. “Het idee om een tweede cd op te nemen, was geboren tijdens ons 25-jarig jubileum dat we in de Blauwe Kei vierden”, zegt ze. “Op die cd moesten dezelfde nummers komen, die we tijdens onze voorstelling “Whatsupp” gaan zingen. We kwamen al snel bij de Telstar Studio in Weert terecht en nu presenteer ik trots “Novelty on tour”, onze nieuwe creatie.” De burgemeester neemt het vervolgens over en krijgt daarna een schaar aangereikt. “Ik lanceer nu letterlijk de cd”, zegt hij triomfantelijk. Maas knipt de touwtjes door, Iedereen juicht en de burgemeester pakt de hoes om hem te tonen. Vanaf nu is “Novelty on Tour” via www.popkoornovelty.nl te koop.
Op de cd staan acht covers van bekende popliedjes. Allemaal gezongen in koorstijl. Hieronder behoren uiteraard de algemeen bekende “Rolling in the deep” en “Ik neem je mee.” Dit alles is gedirigeerd door Peter van Beijnum. Op 21, 22 en 23 maart komen al deze liedjes terug in de voorstelling “Whatsupp.” Deze is vooraf al immens populair, waardoor voor die dagen alle kaartjes zijn uitverkocht. Degenen die de show nog graag willen zien, krijgen echter een tweede kans. Voorzitter Hanneke kondigde namelijk ook aan dat ze 23 maart een extra uitvoering zullen doen. Hiervoor zijn nog wel kaartjes te koop via de website.