Dansend Carnaval 2014 inluiden..

Roois nieuws
Papgat - Met een bomvol programma viert het Papgats Dansmariekesfestijn haar eerste lustrum. Prins Erwin en adjudant Paul zullen ogen en oren tekort komen om al het moois dat deze avond te bieden heeft te kunnen aanschouwen.

Al jaren op rij blijkt dat het kijken naar dansen aanstekelijk werkt. Niet lang nadat de eerste shows gegeven zijn komt ook het publiek helemaal los. Samen met andere verenigingen en carnavalsvierders dansen en hossen verbroederd en is een perfecte opmaat voor de 4 prachtige carnavalsdagen die volgen..!

De jury, bestaande uit leden van “De Heeren Adjudant”, zullen weer een hele kluif hebben aan de beoordeling van de dansacts. Vorig jaar waren de Plekkers de besten en zij zullen ook dit jaar weer alles uit de kast halen om de felbegeerde bokaal te winnen. Iedereen is benieuwd of ze weer net als vorig jaar verrassend uit de hoek gaan komen. Toen kwamen net voor de dames de heren van de Plekkers op in het oude Dansmariekestenue van de vrouwen; hilarisch en origineel..

Er zijn genoeg redenen om naar dit dansspektakel te komen kijken en je op allerlei manieren te laten verrassen. Wilt u ook samen met alle andere Rooise carnavalsvierders carnaval 2014 inluiden en genieten van dans en gezelligheid, dan bent u van harte welkom op vrijdag 28 februari vanaf 20.00 uur in party centrum “De Vriendschap”.