Hairdresser Sabine: nieuwe kapsalon in Boskant voor iedereen

Roois nieuws
Boskant - Ze wonen nog maar net in Boskant, maar Hans Vogels en zijn vriendin Sabine van den Boogaard zorgen voor aardig wat leven in de brouwerij. Hans Vogels liet Boskant uitlopen om zijn Dakar-prestatie te vieren. Sabine trekt op een heel andere manier de aandacht. Dankzij haar waait er een verfrissende kappersföhn door het kerkdorp. Vanaf deze week is haar splinternieuwe salon aan de Berkstraat geopend; Hairdresser Sabine.

Sabine, nog maar 29 lentes jong, zit al jaren in het kappersvak. Ze woonde en werkte en in Wijbosch, maar ook in de omgeving, want Sabine was vooral ambulant kapper. Vanaf 2005 is de Schijndelse actief als kapster. Eerst in een salon, maar later besloot ze om ambulant voor zichzelf te beginnen. Een slimme zet. Haar klantenkring groeide, in hoog tempo deed ze ervaring op en de stap naar een eigen salon kwam steeds dichterbij. Toen ze met haar vriend in Boskant ging wonen, besloot ze het er op te wagen. Niet alleen het huis werd verbouwd. In één ruk werd ook een prachtige salon gerealiseerd.

Sabine is trots op haar nieuwe onderkomen. Twee stoelen, een ruime ontvangstbalie en bovenal een nette uitstraling met veel lichtinval. Bezoekers zullen zich er thuis voelen. Op woensdagen en zaterdagen is Hairdresser Sabine in ieder geval open. Alles is op afspraak, dus er is veel mogelijk. Ook blijft Sabine actief als ambulant kapper. Ze wil haar vaste klanten immers niet opgeven. Enkelen van die vaste kern hebben al toegezegd om naar Boskant te komen. Ze houden van de persoonlijke aandacht en de service die Sabine verleent. Goedlachs als ze is, fungeert ze als een prima gastvrouw, die ook nog eens geweldig kan knippen of verven. Mannen, vrouwen en kinderen zijn allemaal welkom. Hele gezinnen krijgt ze over de vloer. Stuk voor stuk gaan ze goed verzorgd weer naar buiten.

Niet alleen Sabine is toegankelijk – als dorpse meid voelt ze zich thuis in Boskant. Ze heeft zich ook aangemeld bij het dames voetbalteam van het dorp – ook haar producten zijn bereikbaar voor iedereen. Four Reasons, zo heet haar productenlijn. Niets daarvan is te duur. Een hippe productlijn, voor iedereen betaalbaar. Sabine wilde iets bieden wat niemand heeft. Dat doet ze, ook met haar kapsalon Sabine Hairdresser. Tot en met 1 april houdt Sabine een scherpe actie. Iedereen krijgt 10% korting.
Hairdresser Sabine, Berkstraat 28, tel: 06-54255787