Afbeelding

Welzijn de Meierij zoekt elektricien voor Klussendienst

Roois nieuws
Het Vrijwilligerssteunpunt is voor de klussendienst opzoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor het uitvoeren van kleine klusjes in en om het huis en tuinonderhoud. De klussendienst is bedoeld voor inwoners van Sint-Oedenrode van 55 jaar en ouder, inwoners met een beperking, inwoners met een smalle beurs en/of mensen die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren, waardoor ze tijdelijk praktische hulp nodig hebben.

Gevraagd: Met enige spoed zijn wij op zoek naar een elektricien die zich als vrijwilliger wil aansluiten bij ons team. Met regelmaat krijgen wij klussen waarbij ervaring goed van pas komt. Ook als u ervaren bent in het uitvoeren van specifieke klusjes, bijvoorbeeld op het gebied van timmeren en/of loodgieterswerk bent u van harte welkom. Ook krijgen wij regelmatig aanvragen voor tuinklussen, denk daarbij aan opruimen en onderhoud. U gaat altijd met een collega-vrijwilliger op pad om de klusjes uit te voeren, het is van belang dat u goed met mensen om kunt gaan en goed kunt samenwerken.

Tijdsbesteding: 1 á 2 dagdelen per week. Aangeboden: samen met andere vrijwilligers wordt u wegwijs gemaakt en geïnstrueerd over de voorkomende werkzaamheden.
Gezamenlijk worden de klussen besproken en toegewezen. Uw reacties graag naar steunpunt.vsp@welzijndemeierij of u kunt bellen naar 073-5441400 en vragen naar Gerry Jochems. Voor meer informatie omtrent vrijwilligerswerk vacatures kunt u ook onze website www.welzijndemeierij.nl bezoeken.