Afbeelding

Amigos Menswear gaat vernieuwen

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - 'Vernieuwen en verrassen' daar draait het om bij Amigos Menswear. Alweer zes jaar geleden zijn de vrienden Bart Passier en Paul van den Biggelaar gestart met hun modezaak. Een mooie winkel waar klanten in een gezellige en vertrouwde atmosfeer worden geholpen hun fashion outfit te vinden.

Afgelopen zes jaar hebben zij een grote vaste klantenkring opgebouwd door deze aanpak. Een breed, gevarieerd publiek, van jong tot oud. En sinds de verhuizing naar de Heuvel, drie jaar geleden, is ook de inloop van winkelend publiek sterk toegenomen. Vernieuwen doet Amigos Menswear door altijd in te spelen op laatste trends en de modebewuste (jonge)man te voorzien van de kwalitatieve, mooie fashion merken, aansprekend voor zowel jong als oud. En ook nu blijft Amigos Menswear vernieuwen. Zo wordt komende lente het populaire merk Jack and Jones toegevoegd aan het brede merkportfolio zoals Scotch & Soda, Bjorn Borg, Diesel en Cast Iron. Ook betaalbare merken Blend, LTB en Selected Homme zijn vanaf nu toegevoegd aan het assortiment.
Om dichtbij hun klanten te staan en ze te steunen, sponsort Amigos Menswear Rhode, tennisclub de Kienehoef, MHC Sint-oedenrode en VV Mariahout. Naast het aanbieden van exclusieve merken, vinden Bart en Paul het belangrijk om ook hippe en betaalbare kleding aan te bieden aan hun klanten met de kwaliteit die je kunt verwachten bij Amigos Menswear. Daarom zijn er vanaf dit seizoen ook jeans vanaf 69,95, T-shirts vanaf 19,95 en overhemden vanaf 39,95 (zelfs 3 stuks voor maar 99,95). Een toegankelijke prijsklasse, dat is duidelijk. Voor iedere portemonnee is Amigos Menswear geschikt. Loop er eens binnen. Bart en Paul heten je van harte welkom.