Oldtimers pur sang in het Autotron

Roois nieuws
Liefhebbers van oldtimers moeten zaterdag 8 en zondag 9 februari 2014 zeker vrij houden in hun agenda. Want in het tweede weekend van februari is weer de Internationale Oldtimerbeurs in het Autotron van Rosmalen. Natuurlijk kunnen de lezers van DeMooiRooiKrant weer toegangskaarten winnen voor deze beurs.

Tijdens deze beurs kunt u genieten van de auto's die in de vorige eeuw onze wegen bereden. Auto's uit de jaren tachtig, maar ook oldtimers van ver voor de oorlog. U kent ze wel, die statige koetsen waar het paard bijna letterlijk is vervangen door mechanische paardenkrachten. Van die auto's waar de 'koetsier' niet meer op de bok zat, maar voor het eerst achter het stuur mocht kruipen.

Maar er is tijdens deze beurs meer te zien in het Autotron. Handleidingen met daarin de beschrijving hoe u uw eigen oldtimer het beste kunt onderhouden. Ook vindt u op het beursplein natuurlijk weer de talloze stands met originele onderdelen. Maar ook als u (nog) geen eigen oldtimer heeft, is een bezoek aan de Internationale Oldtimerbeurs meer dan moeite waard.

Wilt u vrijkaarten winnen voor deze beurs dan kan dat. Tegenwoordig hebben Nederlandse kentekenplaten zwarte letters op een gele reflecterende achtergrond. Vroeger waren dat witte letters op een donkerblauwe achtergrond. Als u kunt vertellen sinds wanneer de gele nummerborden in Nederland worden gebruikt, dan dingt u mee naar een van die vrijkaartjes voor de Oldtimerbeurs in het Autotron. Stuur uw antwoord uiterlijk zondag 2 februari naar redactie@demooirooikrant.nl . Als u tot de winnaars behoort, dan leest u dat volgende week in deze krant.

Het Autotron is op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. De toegangsprijs bedraagt 10,00 euro en kinderen tot 15 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene natuurlijk gratis mee naar deze beurs.