KV Nijnsel 1 verliest van koploper

Roois nieuws
Vol spanning begon Nijnsel de wedstrijd; het zou immers de rest van de competitie kunnen bepalen. Een duidelijk spelletje was getraind, maar nu moest het uitgevoerd worden. Na twee minuten scoorde Myrna Foolen het eerste doelpunt van de wedstrijd, wat een goed begin zou moeten zijn. Helaas liet de Kangeroe het hier niet bij zitten en begon een sterk tegenspel. Er werd snel en scherp gespeeld en schoten werden goed afgemaakt, wat de ruststand bracht op 6-1. De dames van Nijnsel waren niet fel genoeg en leken het gat van de korf niet te kunnen vinden.

Na de rust begon Nijnsel een stuk fanatieke aan de tweede helft en Astrid van de Laar bezegelde een mooie aanval met een doelpunt door een afstandsschot. Een aantal keren wist Nijnsel nog te scoren, maar De Kangeroe bleef te sterk voor ze. Daar waar Nijnsel de paal miste, vlogen de ballen er aan de andere kant moeiteloos in. Dit resulteerde in een eindstand 12-5.

Doelpunten: Myrna Foolen, Astrid vd Laar, Nicole de Koning, Sandra Verhagen en Dimphy Goverde.