Afbeelding

Spiritualiteit centraal in de Borgmolen en de Bieb

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Van vrijdag 10 januari tot en met zondag 9 februari is het de maand van de spiritualiteit. Afgelopen zaterdag waren er daarom in de bibliotheek en in persoonlijk ontwikkelingscentrum 'de Borgmolen' verschillende workshops rondom dit thema. Iedereen met interesse in spiritualiteit kon daar meer over dit thema te weten komen.

In- en uittredende energiestromen, transmissie, meditatie, chakra's en thetahealing, zo maar een paar begrippen die voorbij komen als je in de wereld van de spiritualiteit stapt. Wie er meer over wilde weten, die was afgelopen zaterdagmiddag in de bibliotheek en persoonlijk ontwikkelcentrum 'de Borgmolen' op de juiste plaats. Een tiental mensen legde op de beide locaties uit wat het allemaal betekent en wat spiritualiteit met je kan doen. In het kort samengevat kan het iedereen helpen om meer inzicht in zichzelf te krijgen.

Hoe kun je met je energie omgaan
De Rooise Ria Sweelssen en haar collega Jacqueline Vestjens hebben een tafel in de bibliotheek. Zij leggen uit hoe je met behulp van chakra's bewust kunt worden van je zelf. “Chakra's zijn”, zo legt Jacqueline uit, “een soort centra van levenskracht die je in je lichaam hebt. Tijdens de cursus, die ook in Sint-Oedenrode wordt gegeven, leer je hoe je met die energie om kunt gaan. Je leert nee zeggen en je leert hoe je het stuur zelf weer in de hand krijgt. Maar je gaat ook dingen doen die je eerder niet deed, je leert je grenzen te verleggen”.

Eerlijker delen
Marian van de Heuvel en Annelies van Asseldonk zijn van Share Nederland en dat is weer een onderdeel van Share International. “Transmissiemeditatie is een vorm van dienstbaarheid aan de wereld en op die manier onderga je een krachtige vorm van persoonlijke groei”, zo zegt Marian. “De Meesters van de Wijsheid transformeren energie via de Chakra's van de mensen die deelnemen aan de groepsmeditaties”. “De uiteindelijke doelstelling van Share International is, dat alles op deze wereld eerlijk wordt verdeeld. Het kan niet zijn dat er eten wordt weggegooid terwijl er elders nog honger is, dat is de gedachte van Share International”, zo vult Annelies aan.

Lees verder op www.demooirooikrant.nl of lees morgen in de papieren versie
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding