Afbeelding

Ollandia

Roois nieuws
Ollandia Vrouwen, jeugd en lagere teams hervatten competitie.
De categorie A in Zuid 2 heeft nog een week extra om te oefenen voordat op 9 januari de competitie weer wordt hervat. Daarom staat er zondag voor Ollandia 1 en 2 nog extra oefenwedstrijden op het programma. Hiervoor moeten ze dan naar Vorstenbosch om daar op sportpark De Bergakkers aan te treden tegen de plaatselijke Boys. Het vaandelteam van Vorstenbossche Boys staat in de middenmoot in de 5de klasse, terwijl de Boys 2 ongeslagen koploper is in de 4de klasse en zijn dus mooie tegenstanders om tegen te oefenen. Voor Ollandia 3 en 4 gaat de normale competitie zondag weer beginnen en zij zullen er alles aan doen om hun positie op de standenlijst proberen vast te houden of te verbeteren. De Ollandia Vrouwen beginnen eveneens met de competitie, waarvoor ze a.s. zondag in de promotiepoule uitkomen in en tegen Volkel. Ook de Ollandia jeugd begint komende zaterdag weer met de competitie. Na de nieuwe indelingen door de KNVB en dus een nieuwe start, kijken we weer vol verwachting uit naar de resultaten in de voorjaarsreeksen. Echter gezien de periode van het jaar is het maar weer afwachten wat de weergoden in petto hebben en daarom zijn er afgelastingen en/of wijzigingen mogelijk. Kijk daarom voor de laatste informatie op de site www.ollandia.nl.

Programma senioren
Donderdag 30/1: Mariahout Vr1 – Ollandia Vr1 19.30 uur.
Zondag 2/2: Vorstenbossche Boys 1 – Ollandia 1 12.00 uur, Vorstenbossche Boys 2 – Ollandia 2 12.00 uur, Ollandia 3 - Nijnsel/TVE Reclame 5 11.00 uur, Heeswijk 8 - Ollandia 4 10.00 uur, Volkel Vr1 - Ollandia Vr1 10.30 uur.

Programma jeugd
Zaterdag 1/2: Ollandia A1 - Deurne A3 14.30 uur, Blauw Geel’38/Jumbo C8 – Ollandia C1 v:11.45 uur, Schijndel/De Wit D5 – Ollandia D1 v:10.45 uur, Ollandia E1 – Schijndel/De Wit E5 9.30 uur, Rhode E6 – Ollandia E2 v:8.30 uur, Blauw Geel’38/Jumbo F5 – Ollandia F1 v:9.15 uur.

Ollandia start traject Sportief coachen
In samenwerking met de KNVB start Ollandia dit traject voor haar jeugdkaderleden en anderen die mogelijk interesse hierin hebben. Ollandia doet dit omdat we als club het zeer belangrijk vinden dat ieder (jeugd)lid zich thuis voelt bij de club en dat we als club een fijne en veilige omgeving voor hen kunnen bieden. Opgesplitst in 2 groepen worden deze bijeenkomsten, waarbij alle aspecten die met het jeugdvoetbal te maken hebben aan de orde komen, georganiseerd in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Voor de ene groep zal dit zijn op maandag 3 en 10 februari en voor de andere groep op woensdag 5 en 12 februari telkens aanvang:19.00 uur.

Rikken bij Ollandia
De rikliefhebbers kunnen a.s. donderdag 30/1 vanaf 20.30 uur weer terecht in de kantine op sportpark Ekkerzicht. Zowel leden als niet-leden zijn van harte op deze rikavond, waarbij dan weer mooie prijzen zijn te winnen.