Afbeelding

Rooise VVD start campagne bij Boomkwekerij van den Berk in Boskant

Roois nieuws
Op zaterdag 8 februari organiseert de Rooise VVD traditiegetrouw haar jaarlijkse winterwandeling. In dit bijzondere jaar is dit tevens de aftrap voor de verkiezingscampagne en zijn zij te gast bij een echt Roois bedrijf, Boomkwekerij Gebr. van den Berk.

Van den Berk Boomkwekerijen is letterlijk en figuurlijk diep geworteld in de vruchtbare gronden van Midden-Brabant. Het bedrijf bestaat binnenkort 75 jaar en houdt zich bezig met het kweken van laanbomen, coniferen, vormbomen, rhododendrons en solitaire bomen en struiken in grote maten. De productie van Van den Berk strekt zich inmiddels uit over bijna 500 hectare. Ze behoort daarmee tot één van de grotere boomkwekers van Europa. De bomen vinden hun weg door heel Europa en soms daarbuiten.

Tijdens de wandeling zullen de aanwezigen rondgeleid worden over de kwekerij, waarbij er uitleg gegeven wordt over de verschillende soorten bomen, werkwijze etc. Uiteraard is het mogelijk vragen te stellen.

Het beloofd een bijzondere wandeling te worden. Iedereen is dan ook van harte welkom om hier aan deel te nemen. U wordt om 14.00 uur verwacht in ontvangstruimte 'De Groene Verdieping' waar een heerlijk kopje koffie voor u klaar staat. Vanaf hier zal de wandeling starten. Na afloop staat er erwtensoep klaar en kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat. Deelname is gratis.

U kunt zich aanmelden voor de winterwandeling door te mailen naar: vvdsintoedenrode@gmail.com. Meer informatie vind u op www.lokaleliberalen.nl