Rooi Heren 1 verliest koppositie

Roois nieuws
Na twee speelronden in de zaal, stond Rooi Heren 1 bovenaan de ranglijst. Afgelopen weekend moest de Rooise formatie het opnemen tegen Zwart Wit uit Breda en MOP uit Vught. Twee teams die in de buitencompetitie respectievelijk 2 en 1 klasse(n) hoger acteren en dus kon Rooi zijn borst nat maken.

Zwart Wit had nog maar één speelronde achter de rug, waarin het twee keer wist te winnen en de ploeg ging dan ook voortvarend van start. Al snel keek Rooi tegen een 2-0 achterstand aan maar kreeg de ploeg toch genoeg kansen om in de wedstrijd te blijven. Helaas was het de ploeg uit Breda die toch een maatje te sterk bleek en de wedstrijd in de tweede helft overtuigend en verdiend met
6-0 naar zich toe trok.
Na deze nederlaag stond de wedstrijd tegen MOP uit Vught op het programma. Rooi Heren 1 moest deze wedstrijd zien te winnen, wilde het nog aan blijven haken bij Zwart Wit.
Al snel bleek dat MOP zich behoudend opstelde en loerde op de counter, toch was het Rooi dat verdiend op een 1-0 voorsprong wist te komen. Nog voor de rust wist MOP echter op gelijke hoogte te komen na onoplettendheid in de Rooise verdediging.
In de tweede helft liet de ploeg uit Vught nog steeds het initiatief aan Rooi Heren 1. Uiteindelijk resulteerde dit in een verdiende 2-1 en 3-1 voorsprong voor het team uit Rooi. MOP wist zich uit een corner nog terug te knokken naar 3-2 maar deze treffer bleek te laat om de wedstrijd te doen kantelen.
Na drie speelronden moet de Rooise ploeg dus genoegen nemen met een tweede plaats achter Zwart Wit. Volgende week zaterdag wachten weer twee wedstrijden in sporthal de Beemd in Veghel, tegen De Hopbel uit Schijndel en Etten Leur. Daarin hoopt Rooi Heren 1 mee te blijven strijden om de bovenste plaatsen.