Afbeelding

Mooie resultaten in de eindfase van het indoorseizoen

Roois nieuws
Het is aftellen, want de laatste selectiewedstrijden van het indoorseizoen staan op de planning. Sommige ruiters namen dit weekend nog deel aan een selectiewedstrijd van Kring Eindhoven. Anderen bereiden zich alvast voor op de Brabantse Kampioenschappen, die over een aantal weken plaatsvinden.

Voor Evi de Beer stond er dit weekend een ‘oefenwedstrijd’ in Boxtel op het programma. Volgend weekend zal er namelijk flink gestreden worden tijdens de laatste dressuur selectiewedstrijd voor de pony’s. Na het resultaat van dit weekend lijkt dat echter geen probleem te worden voor Evi. Zij behaalde met haar pony Zimba een mooie 2e plaats in de klasse E-B dressuur.
Bij manege Meulendijks in Geldrop werd de laatste spring selectiewedstrijd voor de paarden georganiseerd. Julia Geers en Alexander lieten zien dat zij het gehele seizoen constant kunnen presteren. Er werden twee foutloze ronden verreden en daarmee eindigden zij op een 8ste plaats in de klasse L. Anne Jansen zit ook weer in de goede flow. Na vorig weekend al in de prijzenreeks te zijn beland, deed ze het dit weekend opnieuw. Anne legde, met haar paard Zennith, tweemaal een foutloze ronde af en nam daarmee een 6e prijs naar huis.
Maandagavond namen er een aantal Rooise Ruiters deel aan de dressuurwedstrijd te Liempde. In de klasse L1/L2 kwamen Willeke van der Velden en Judith Gilsing-Fernhout aan de start. De overwinning in deze klasse ging ruimschoots naar Willeke en haar paard Enjoy. Judith Gilsing-Fernhout eindigde op een mooie 3e plaats met Goofie W.
Nog net voor het einde van het jaar nam Ingrid de Groot deel aan de dressuurwedstrijd in Eersel. In de klasse B reed zij met haar paard Evita Black, maarliefst twee proeven; beide wist ze knap te winnen.